iDEAL knop op website

iDEAL knop op website

Wat voor bedrijf u ook heeft, u verkoopt waarschijnlijk producten of diensten aan klanten. Maar niet voor alle soorten bedrijven is het rendabel om een volwaardige webshop te installeren en te onderhouden, dat kost immers veel geld en tijd.

Een iDEAL knop op uw website is het ideale alternatief als een webshop niet rendabel is. Met onze iDEAL knop linkt u naar uw eigen formulier met iDEAL waar klanten hun gegevens kunnen invullen en producten of diensten kunnen kiezen waarna de totaalprijs automatisch berekend wordt.

Klanten kunnen direct met iDEAL betalen waarna de ingevulde inschrijving of bestelling per e-mail naar u verzonden wordt. Elke bestelling of inschrijving die u binnen krijgt is dus reeds betaald via de knop met iDEAL op uw website. Heel makkelijk!

Lees hier hoe u uw iDEAL knop op website aanvraagt: stappenplan formulier met iDEAL.

iDEAL knop alternatief voor webshop

Is een volwaardige webshop u het geld, de tijd en moeite niet waard? Dan is een simpele iDEAL betaalknop op uw website een goed alternatief. Een iDEAL knop op uw website is immers veel goedkoper en makkelijker. Enkele voordelen van de webshop en de iDEAL knop naast elkaar:

Webshop (duur, tijdrovend, veel onderhoud):

  • Uitgebreide functionaliteit
  • Ingebouwde facturatie
  • Uitgebreide automatisering

iDEAL knop (goedkoop, snel, makkelijk in gebruik, geen onderhoud):

  • 5 minuten installatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Goedkoop
  • Werkt gewoon
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een aanvraag.

Hoe werkt een iDEAL knop?

Wij bouwen eerst een formulier met iDEAL waarop uw klanten hun gegevens kunnen invullen en uw producten of diensten kunnen selecteren en afrekenen. Wanneer uw formulier met iDEAL klaar is ontvangt u van ons de unieke url die naar uw formulier met iDEAL verwijst. Vervolgens kunt u met een tekstlink of een iDEAL betaalknop op uw website linken naar uw formulier. Dat doet u bijvoorbeeld met de onderstaande html code:

Eerst plaatst u de onderstaande html code waar u de iDEAL knop op uw website wilt plaatsen:
<a href="https://www.formuliermetideal.nl/uw-formulier" target="_blank" class="idealknop" >Schrijf je in!</a>
Vervolgens maken we van de tekstlink visueel een iDEAL betaalknop met de onderstaande CSS code die u ergens in uw CSS bestand plaatst:
a.idealknop {
	color: #fff;
	background-color: #d50172;
	padding: 5px;
	margin-right: 5px;
	border: 2px solid #fff;
}

a.idealknop:hover {
	background-color: #c10167;
}
Eventueel kunnen we u hier natuurlijk bij helpen.

Geïnteresseerd in een iDEAL knop?

Een iDEAL knop op uw website is zo geregeld! Laat klanten bestellen of zich inschrijven in een handomdraai en maak het u zelf gemakkelijk.

Bekijk de voorbeeldformulieren, het stappenplan of bestel direct. Wij zijn er voor u.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.