iDEAL knop op website

iDEAL betaalknop op website

Wat voor bedrijf u ook heeft, u verkoopt waarschijnlijk producten of diensten aan klanten. Maar niet voor alle soorten bedrijven is het rendabel om een volwaardige webshop te installeren en te onderhouden, dat kost immers veel geld en tijd.

Een iDEAL knop op uw website is het ideale alternatief als een webshop niet rendabel is. Met onze iDEAL knop linkt u naar uw eigen formulier met iDEAL waar klanten hun gegevens kunnen invullen en producten of diensten kunnen kiezen waarna de totaalprijs automatisch berekend wordt.

Het formulier met iDEAL waar uw iDEAL knop naartoe linkt staat bij ons op het platform. Wij onderhouden de software, we zorgen ervoor dat uw formulier goed en snel bereikbaar is en wijzigingen in het formulier voeren we gratis door. Ons formulier is veel goedkoper dan een volwaardige webshop.

Lees meer over hoe het formulier met iDEAL werkt.

iDEAL knop alternatief voor webshop

Is een volwaardige webshop u het geld, de tijd en moeite niet waard? Dan is een simpele iDEAL betaalknop op uw website een goed alternatief. Een iDEAL knop op uw website is immers veel goedkoper en makkelijker. Enkele voordelen van de webshop en de iDEAL knop naast elkaar:

Webshop

  • Uitgebreide functionaliteit
  • Ingebouwde facturatie
  • Uitgebreide automatisering

iDEAL knop

  • 5 minuten installatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Goedkoop
  • Werkt gewoon
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een aanvraag.

Hoe werkt een iDEAL knop?

Wij bouwen eerst een formulier met iDEAL waarop uw klanten hun gegevens kunnen invullen en uw producten of diensten kunnen selecteren en afrekenen. Wanneer uw formulier met iDEAL klaar is ontvangt u van ons de unieke url die naar uw formulier met iDEAL verwijst.

Vervolgens kunt u met een tekstlink of een iDEAL betaalknop op uw website linken naar uw formulier. Dat doet u bijvoorbeeld met de onderstaande html code:

Eerst plaatst u de onderstaande html code op uw website waar u de iDEAL knop wilt plaatsen:
<a href="https://www.formuliermetideal.nl/uw-formulier" target="_blank" class="idealknop" >Schrijf je in!</a>
Vervolgens maken we van de tekstlink visueel een iDEAL betaalknop met de onderstaande CSS code die u ergens in uw CSS bestand plaatst:
a.idealknop {
	color: #fff;
	background-color: #d50172;
	padding: 5px;
	margin-right: 5px;
	border: 2px solid #fff;
}

a.idealknop:hover {
	background-color: #c10167;
}
Eventueel kunnen we u hier natuurlijk bij helpen.

Benieuwd?

Enthousiast?

Wilt u ook een formulier met iDEAL? Wilt u uw klanten laten bestellen, inschrijven of aanmelden zonder dat u er omkijken naar heeft?

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.