Digitaal donatie formulier iDEAL

Digitaal donatie formulier iDEAL

Veel goede doelen, kerken en organisaties zijn afhankelijk van donaties om te blijven bestaan. Hiervoor worden vaak acceptgiro's of contante betalingen gebruikt. Dat is veel invulwerk en administratie voor u en uw donateurs. 

Dat kan vanaf nu anders. Wij hebben voor u een digitaal donatie formulier met iDEAL.

Digitaal donatie formulier

Digitaal doneren was nog nooit zo makkelijk als met ons digitale donatie formulier met iDEAL. Hiermee laat u uw donateurs digitaal doneren en met iDEAL betalen. Dat werkt heel simpel; uw donateur vult het formulier in en klikt op 'doneren via iDEAL'. In het betaalscherm kan de donateur via iDEAL betalen. Na betaling komt de donateur terug op uw op maat gemaakte 'Dankuwel' pagina. De donatie verschijnt binnen een werkdag op uw bankrekening.

Doneren via iDEAL en Mollie

Wat heeft u nodig voor digitale donaties via iDEAL? 

1) Een donatie formulier bij ons.
2) Een gratis account bij Mollie. Zonder technische details: Mollie regelt de overschrijving van de donateur naar uw bankrekening.

Voorbeeld van digitaal iDEAL donatie formulier

Recent hebben we het digitale donatieformulier opgeleverd voor de Bethelkerk in Werkendam. Het formulier is hier te zien.

Mogelijkheden van donatie formulier

Een digitaal donatie formulier biedt naast iDEAL betalingen nog meer mogelijkheden. U kunt namelijk ook gelijk de gegevens van uw donateurs verzamelen, vaste donatiebedragen bepalen, ruimte geven voor opmerkingen, etc. Natuurlijk is dit allemaal optioneel. U kunt net zoals de Bethelkerk in Werkendam ook zonder gegevens te verzamelen donaties laten doen.

 

Wilt u ook een digitaal donatie formulier met iDEAL? Neem snel contact met ons op. De kosten bedragen eenmalig €139,- excl. btw. voor het bouwen en €109,- excl. btw. per jaar voor het onderhoud. Kleine incidentele wijzigingen in uw formulier zijn inbegrepen. 

Contact opnemen

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.