Digitaal iDEAL donaties ontvangen

Digitaal iDEAL donaties ontvangen

Steeds meer organisaties en goede doelen zoeken naar manieren om eenvoudig, laagdrempelig en goedkoop donaties te kunnen ontvangen op een manier die bij deze tijd past. Ons formulier met iDEAL biedt elke organisatie de mogelijkheid tot het ontvangen van digitale donaties met iDEAL.

Laagdrempelige digitale donaties met iDEAL

Wij hebben al vele organisaties voorzien van de mogelijkheid om laagdrempelig donaties te ontvangen via iDEAL. Middels een digitaal formulier met iDEAL waarop donateurs hun donatie kunnen invullen en direct kunnen betalen met iDEAL was het voor donateurs nog nooit zo makkelijk en voor organisaties nog nooit zo efficiënt.

Bekijk bijvoorbeeld het iDEAL donatieformulier van Bethelkerk in Werkendam of van het Toon Hermans Huis in Ede. Zij kunnen met onze oplossing digitaal donaties ontvangen via iDEAL.

Anonieme donaties of met gegevens

U kunt aangeven of uw donateurs anoniem mogen blijven, of dat ze gegevens moeten invullen. Of u geeft deze keuze aan uw donateurs.

Laat uw donateurs het doel kiezen

Een donatieformulier met iDEAL geeft uw klanten, als u dat tenminste wilt, de mogelijkheid om te doneren aan een specifiek (sub)doel. Zoals een gebied waarin uw organisatie werkt, een gebouw, een bepaalde dienst, werkzaamheden, noem maar op. Per (sub)onderdeel kan een bedrag worden ingevuld. Het totaalbedrag wordt automatisch berekend en betaald via iDEAL.

Bericht van donatie

Na succesvolle betaling ontvangt u per e-mail een bericht met daarin de gegevens zoals (indien ingevuld) de donateur, het totaalbedrag en indien van toepassing het bedrag per (sub)doel.

Donaties ontvangen

Betalingen gaan via Nederlandse betaalprovider Mollie waar u gratis een account kunt aanmaken. Mollie houdt €0,29 per transactie in en stort het bedrag vervolgens binnen een dag door naar uw eigen bankrekening.

Kosten voor digitaal iDEAL donatieformulier

Onze kosten zijn laag en duidelijk. Voor het bouwen van uw formulier vragen we eenmalig €139,- excl. btw. Voor het onderhouden en hosten vragen we €109,- excl. btw. per jaar.

Implementatie

Er gelden geen eisen aan uw website omdat het formulier op ons platform gehost en verzorgd wordt. U ontvangt een unieke url naar uw donatieformulier met iDEAL. U kunt daar naartoe linken vanuit uw website, mailings, folders of zelfs met een unieke QR code die u bijvoorbeeld ergens ophangt zodat mensen rechtstreeks kunnen doneren. Eventueel kan in een link of QR code ook al het donatiebedrag voorgeprogrammeerd worden.

Ingevulde formulieren worden na 28 dagen weer van onze server verwijderd en de gegevens worden alleen gebruikt voor storingsoplossing. Met ons donatieformulier met iDEAL kunt u dus zeer privacy vriendelijk en eenvoudig digitaal donaties ontvangen met iDEAL.

We helpen u graag, neem snel contact op.

 

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.