Klanten laten betalen met iDEAL

Klanten laten betalen met iDEAL

Met onze oplossing kunt u uw klanten laten betalen met iDEAL! Met ons formulier met iDEAL ontvangt u een realtime terugkoppeling waardoor die gelijk de vervolghandelingen kan inschakelen. Zoals het versturen van een mail, het veranderen van een bestellingsstatus, etc. Daarnaast is een betaling met iDEAL definitief: u loopt als ondernemer niet het risico dat een klant na de aankoop ineens de betaling ongedaan maakt, zoals met Paypal of creditcard wel kunnen.

Wij bouwen voor u een bestelformulier of aanmeldformulier met iDEAL. Zo kunt u producten, inschrijvingen of aanmeldingen verkopen en klanten laten betalen met iDEAL. Direct na betaling ontvangt uw klant een mail met betaalbevestiging. Uzelf ontvangt een mail met daarin de bestelling van de klant.


Makkelijker wordt het niet, en dat voor maar €139,- eenmalig + €109,- per jaar. Lees meer op onze homepage of neem direct contact op.

iDEAL vs creditcard

iDEAL heeft binnen Nederland een grotere doelgroep dan creditcard omdat veel mensen geen creditcard hebben terwijl iedereen met een Nederlandse betaalpas ook iDEAL heeft. Een creditcard wordt immers vaak geassocieerd met hoge kosten en risico op schulden. Wilt u dus een zo laagdrempelig mogelijke betaalfunctie? Laat uw klanten dan betalen met iDEAL.

iDEAL vs Paypal

Iedereen kan in principe een account aanmaken en men associeerd Paypal niet met hoge kosten of schulden. Voor u als ondernemer is Paypal echter een risico: een klant kan zomaar weer zijn betaling intrekken. Dit doet men door een dispuut te openen waarna u als ondernemer moet bewijzen dat u uw diensten of goederen hebt gelevert. Vindt Paypal uw bewijs niet voldoende dan wordt de betaling weer ongedaan gemaakt. Met iDEAL betalingen loopt u dat risico niet. Laat klanten daarom betalen via iDEAL, dan zijn betalingen definitief en kunt u zelf een klachtenregeling instellen.

Bekijk ons formulier met iDEAL als ideale betaalmethode voor kleine ondernemers en voor inschrijvingen en aanmeldingen.

Formulier met iDEAL

Hoe laat u klanten betalen via iDEAL?

Om klanten te laten betalen met iDEAL zijn er diverse technische implementaties. Zoals rechtstreekse koppelingen met de API's van uw bank waarvoor u elke maand een vast bedrag betaald. Wij kiezen voor een makkelijkere en goedkopere optie: Mollie. Dit is een Nederlandse betalingsverwerker. Lees meer over 'wat is Mollie?'. We combineren het gemak van Mollie met een formulier als opzet voor bestellingen, inschrijvingen en aanmeldingen. Super makkelijk en goedkoop in gebruik!

De oplossing: formulier met iDEAL

Het idee is simpel. Uw klanten kunnen op een formulier hun gegevens invullen, aangeven welke producten of diensten ze willen bestellen of waarvoor ze zich willen inschrijven en de totaalprijs wordt automatisch berekend. Betalen doen ze vervolgens via iDEAL. Pas na een succesvolle betaling wordt het ingevulde formulier digitaal naar uw e-mail adres gestuurd. U hoeft dus geen betalingen meer af te wachten (immers zijn alle binnengekomen formulieren al betaald) en kunt direct voor uw klant aan de slag.

U kunt ook uw facturen laten betalen via iDEAL. Daarvoor bouwen we dan een formulier waarin de klant zijn gegevens invult en het factuurbedrag. Vervolgens kan de klant die bedrag direct via iDEAL aan u betalen.

Het betaalde bedrag staat gelijk op uw Mollie rekening en wordt binnen een werkdag naar uw bankrekening overgeschreven, met inhouding van €0,29 per iDEAL betaling.

Mollie account

Om klanten te laten betalen met iDEAL met een formulier met iDEAL heeft u alleen een Mollie account nodig. Het aanmaken van een Mollie account is geheel gratis. Na het aanmaken van uw account stuurt u ons uw Mollie Profile ID, de Live API en Test API (welke Mollie gegevens hebben jullie nodig?) waarmee we uw formulier met iDEAL aan uw Mollie account koppelen.

Geen webshop nodig

Wat u met onze implementatie om klanten met iDEAL te laten betalen NIET nodig heeft is een ingewikkelde webshop. Webshops zijn technisch vaak gecompliceerd, onderhoudsintensief en foutgevoelig. Met ons formulier met iDEAL ontvangt u iDEAL betalingen zonder webshop. Dat scheelt u veel gedoe, de kosten voor een webdesigner en houdt u website makkelijk en overzichtelijk.

Formulier met iDEAL implementaties

Formulier met iDEAL

  • 5 minuten installatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Goedkoop
  • Werkt gewoon
Klanten laten betalen met iDEAL? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een aanvraag.

Enthousiast?

Laat uw klanten betalen met iDEAL! Werkt voor producten, diensten, inschrijvingen of aanmeldingen zonder dat u er omkijken naar heeft.

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.