iDEAL betalingen zonder webshop

Laat klanten online met iDEAL betalen zonder webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van betaaloplossingen waarbij geen ingewikkelde webshop nodig is op uw website. Een webshop kost immers veel geld, moet onderhouden worden en het kost veel tijd om hem te vullen. Voor webwinkels met een uitgebreid assortiment is een webshop een noodzaak, maar voor anderen is het vooral een last.

De oplossing

Wij maken een eenvoudige oplossing mogelijk. Een formulier met iDEAL waarin klanten hun gegevens invullen en selecteren welke producten of diensten ze willen ontvangen waarna de totaalprijs automatisch wordt berekend. Betalen gaat vervolgens gemakkelijk via iDEAL waarna u per e-mail de bestelling binnen krijgt. Uw klant krijgt na betaling desgewenst een bestelbevestiging.

U heeft vanaf nu geen ingewikkelde en dure webshop meer nodig, u laat uw klanten gewoon zonder webshop met iDEAL betalen via een formulier met iDEAL. Een formulier met iDEAL als alternatief voor uw webshop is goedkoop, onderhoudsvrij en eenvoudig in gebruik.

Lees meer over hoe het formulier met iDEAL werkt.

Alternatief voor webshop

Op zoek naar een alternatief voor een webshop? Een goedkoop alternatief voor een webshop, onderhoudsvrij en ook nog eens makkelijk in gebruik? Hieronder ziet u de voordelen van een webshop en een formulier met iDEAL.

Webshop

  • Uitgebreide functionaliteit
  • Ingebouwde facturatie
  • Uitgebreide automatisering

Formulier

  • 5 minuten installatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Goedkoop
  • Werkt gewoon
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een aanvraag.

iDEAL via Mollie ipv je bank

Door je formulier met iDEAL te koppelen aan je Mollie account (dit doen wij voor je) is er geen ingewikkelde en foutgevoelige koppeling nodig met je bank. Mollie houdt €0,29 in per transactie en regelt de rest. Zij storten je opbrengsten elke werkdag door naar een bankrekening naar keuze.

Alternatief voor webshop
iDEAL betaling zonder webshop

Enthousiast?

Enthousiast?

Wilt u ook een formulier met iDeal? Wilt u uw klanten laten bestellen, inschrijven of aanmelden zonder dat u er omkijken naar heeft?

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.