Voorwaarden

Goede voorwaarden bieden duidelijkheid voor ons en voor u.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden bestaan uit 2 delen. Een PDF bestand met daarin de voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten met ons bedrijf Als een Rode Lap, en aanvullende voorwaarden specifiek voor formuliermetideal.nl.

De algemene voorwaarden van Als een Rode Lap kunt u in PDF formaat downloaden en deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder dossiernummer 53581792.

Aanvullende voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn specifiek van toepassing op formuliermetideal.nl.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor betalingsverkeer. Dat wordt door Mollie geregeld.
 • Derden, in wiens opdracht een formulier door ons is gerealiseerd, dienen zelf periodiek het formulier op een goede werking te controleren, inclusief betaling en ontvangst van e-mails. Wij doen dit niet. Wij vergoeden geen gemiste inkomsten door een niet-werkend formulier.
 • Wij nemen geen aansprakelijkheid voor gegevensverlies veroorzaakt door storingen, configuratiefouten of zaken van dergelijke aard.
 • Wij vergoeden geen gemiste inkomsten door enige andere reden waaronder technische storingen of andere redenen waardoor een formulier niet werkt of niet beschikbaar is.
 • Derden in wiens opdracht een formulier door ons is gerealiseerd dienen altijd een alternatieve mogelijkheid te hebben voor klanten om gegevens te versturen en betalingen te verrichten. Dit ter voorkoming van verlies van gegevens of inkomsten tijdens een storing.
 • Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Daarom hebben wij een privacy statement opgesteld.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de ingevulde gegevens op onze formulieren, uiteindelijk gebruikt worden door de ontvanger van de gegevens. De 'invuller' wordt hierop gewezen met een vinkje dat de ontvanger eigen (privacy) voorwaarden heeft.
 • Gegevens in formulieren worden pas opgestuurd na succesvolle betaling. Indien een betaling niet succesvol is gaan de ingevulde gegevens verloren.
 • Onze diensten mogen niet gebruikt worden bij/voor feiten die strafbaar zijn binnen de Nederlandse en Europeese wetgeving. Bij een vermoeden hiervan worden onze diensten opgeschort zonder teruggave van geld of gemiste inkomsten en wordt de eigenaar van het formulier volledig aansprakelijk gesteld.
 • Onze dienstverlening is afhankelijk van o.a. een zogenaamde API, programmeercode, van externe partijen zoals Mollie B.V. Wij leveren een grote inspanning om ons systeem gekoppeld te houden maar kunnen niet garanderen dat de API van Mollie altijd compatibel blijft met ons platform. Als dat niet meer zo is kan er een scenario ontstaan waarbij onze dienstverlening stopt. Als dat buiten onze schuld om gebeurd ontvangt u als klant geen teruggave van geld.
 • Wij kunnen uw formulier wijzigen op uw verzoek. 30 minuten per jaar is inbegrepen. Daarna kosten wijzigingen €75,- excl. btw. per uur.

 • In het kader van gebruiksvriendelijkheid, technische noodzaak of onvoorziene omstandigheden kunnen we de indeling, het webadres, het uiterlijk of de technische werking van uw formulier zonder uw toestemming of berichtgeving wijzigen.

 • Ons platform wordt regelmatig onderhouden. Onderhoud dat naar onze inschatting niet langer dan 30 minuten duurt wordt niet aangekondigd. Gedurende dit onderhoud kan het zijn dat formulieren onbereikbaar zijn zonder recht op restitutie.
 • Heeft u geld betaald via één van onze formulieren en wilt u uw geld terug of heeft u een klacht? Dat gaat nooit via ons, maar via de partij waar u uiteindelijk via Mollie uw betaling aan heeft verricht.
 • Ons platform heeft een gratis te gebruiken proefperiode. Neem alleen een abonnement als de geboden functionaliteit volstaat en u akkoord gaat met onze voorwaarden. Wij verrichten geen terugbetalingen of restitutie na het afsluiten van een abonnement.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.