Inschrijfformulier
Ons inschrijfformulier met iDEAL is op alle websites te implementeren. Het werkt met Joomla, Wordpress en meer zonder technische kennis.

Inschrijfformulier met iDEAL

Ons inschrijfformulier biedt op een eenvoudige wijze de mogelijkheid om klanten te laten inschrijven op uw cursus, les of bijeenkomst en direct te betalen met iDEAL.

Voor veel ondernemingen of organisaties is een webshop overkill, te ingewikkeld en duur. Daar komt ons inschrijfformulier met iDEAL in beeld. Het biedt uw klanten de mogelijkheid om in te schrijven op uw les, cursus of bijeenkomst. Klanten vullen uw formulier in, kiezen een inschrijving en de totaalprijs wordt automatisch berekend. Na betaling met iDEAL wordt het ingevulde formulier naar u gemailed.

U heeft uw inschrijfformulier met iDEAL in een handomdraai geïmplementeerd. Wij bouwen en onderhouden namelijk het formulier. Het enige dat u hoeft te doen is vanaf uw website, social media of e-mail een link maken naar uw inschrijfformulier met iDEAL. Deze link ontvangt u van ons na oplevering.

Ons inschrijfformulier met iDEAL is geschikt voor opleidingen, verenigingen, cursussen, lessen, bijeenkomsten, productverkoop, ticketverkoop, etc.

INSCHRIJVING
AANMELDING
VERKOOP

Hoe werkt ons formulier met iDEAL?

Geen technische kennis nodig.

 1. Registreer gratis bij 'Mollie' (wat is Mollie?).
 2. Neem contact op en vermeld uw wensen. 
 3. U ontvangt vrijblijvend een offerte.
 4. Wij bouwen uw inschrijfformulier met iDEAL en koppelen die aan uw Mollie account. Na oplevering ontvangt u de url naar uw eigen inschrijfformulier met iDEAL.

 5. Link naar uw formulier vanaf uw website / social media.
 6. Klanten vullen uw formulier in en betalen met iDEAL.

Ingevulde formulieren worden u na betaling per e-mail toegezonden. Mollie maakt dagelijks uw geld over.

Inschrijfformulier met iDEAL kosten

Prijzen excl. btw.

Neem contact op voor uw eigen inschrijfformulier met iDEAL.

Eenmalige bouwkosten
Uw inschrijfformulier met iDEAL wordt op maat gebouwd. Eventueel helpen we ook om de link op uw website te plaatsen. Kosten: eenmalig €139,- per formulier.

Jaarlijkse kosten
Wij verzorgen de technische kant van uw inschrijfformulier met iDEAL, zoals de hosting en de software. Zo heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld dataverkeer en een domeinnaam. En natuurlijk voeren we kleine incidentele wijzigingen in uw formulier kosteloos door. Kosten: €109,- per jaar per formulier.

Offerte op maat
Wilt u meerdere inschrijfformulieren met iDEAL bestellen of heeft u bijzondere wensen? Vraag om een offerte op maat.

Voordelen van ons inschrijfformulier met iDEAL.

We rekenen af rekenen met slecht werkende inschrijfformulieren, e-mails die niet aankomen, spam en inschrijfformulieren die niet werken op kleine schermen. We maken iDEAL bereikbaar voor kleine ondernemers. Laagdrempelig en goedkoop.

 • Onderhoudsvrij
 • Recaptcha spamfilter
 • Alle schermformaten
 • iDEAL is betrouwbaar
 • Gratis ondersteuning

Inschrijfformulier met iDEAL bestellen

Neem contact op en uw wensen voor uw inschrijfformulier met iDEAL. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte en na goedkeuring een factuur. Na betaling bouwen wij uw inschrijfformulier met iDEAL.

Uw inschrijfformulier met iDEAL krijgt een url gelijkend op www.formuliermetideal.nl/uwformulier. U kunt hiernaar verwijzen vanaf uw website, Facebook of elk ander digitaal medium of u integreert het formulier op uw website middels een link of knop. Eventueel helpen wij u daar gratis bij.

Wijzigt er iets in uw inschrijfformulier met iDEAL? Zoals de prijs van uw dienst of product? Laat het ons weten, incidentele kleine wijzigingen aan uw formulier met iDEAL zijn inbegrepen in de jaarlijkse kosten.

Formulier met iDEAL integratie met Mollie

Mollie is al jaren een bekende en vertrouwde Nederlandse betalingsprovider die het makkelijk maakt om iDEAL betalingen te ontvangen op uw bankrekening.

Wij koppelen uw inschrijfformulier met iDEAL aan uw Mollie account. Daarvoor hebben we uw Mollie ID en Live API-key nodig. Maak daarom gratis een Mollie account aan.

Wij zijn niet gelieerd aan Mollie. Geld dat via iDEAL betaald wordt gaat rechtstreeks naar Mollie. In uw Mollie account kunt u instellen dat zij dagelijks uw tegoed naar uw bankrekening overmaken.

Transacties kosten bij betaalprovider Mollie €0,29 per ingevuld formulier (tarieven). Dit wordt automatisch ingehouden van de overboeking.

Plaatsing op uw website en in uw CMS

Omdat ons inschrijfformulier met iDEAL geïmplementeerd wordt middels een knop of tekstlink, werkt ons formulier met iDEAL op elke website ongeacht het CMS of wie de website gebouwd heeft.

iDEAL voor Joomla

iDEAL voor Wordpress

Ons inschrijfformulier met iDEAL is vanwege de eenvoudige implementatie zeer geschikt voor Wordpress, Joomla, Pagekit en elk ander CMS. U hoeft in Joomla of Wordpress alleen maar ergens een link te plaatsen naar uw inschrijfformulier met iDEAL.

iDEAL voor Wordpress en Joomla
iDEAL voor Joomla
iDEAL voor Wordpress

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.