iDEAL betaling voor Joomla

iDEAL betaling voor Joomla

Heeft u een website op basis van het Joomla CMS en bent u op zoek naar een eenvoudige integratie met de iDEAL betaalmethode? Dan bent u op het juiste adres. Ons product, formulier met iDEAL, is geschikt voor elke website waaronder websites op basis van Joomla CMS.

Implementeer eenvoudig, snel en goedkoop iDEAL in uw Joomla website.

Joomla CMS

Mollie iDEAL voor Joomla

 

Formulier met iDEAL voor Joomla

Ons formulier met iDEAL is een webformulier dat wij op maat voor u bouwen. Hierin kunnen uw klanten gegevens invullen en zich voor iets inschrijven, aanmelden of producten bestellen. De totaalprijs wordt automatisch berekend en klanten betalen met iDEAL. Uw formulier met iDEAL krijgt een eigen url waarnaar u kunt linken vanaf uw Joomla website.

Uw formulier met iDEAL wordt gehost op ons eigen platform dus u hoeft niets te installeren op uw eigen website. Dat scheelt ruimte op uw webhosting pakket, u hoeft niets te onderhouden en uw webhosting pakket hoeft niet aan strenge iDEAL eisen te voldoen. U implementeert ons formulier met iDEAL op uw Joomla website door er met een link of knop naar te linken, bijvoorbeeld met een 'Nu inschrijven!' knop.

Wij bouwen uw formulier met iDEAL op maat. U geeft aan welke informatie u van klanten wilt ontvangen, wat ze kunnen bestellen en wat de prijzen zijn. Uw formulier met iDEAL berekend automatisch de totaalprijs en laat uw klanten betalen met iDEAL. Dit gaat via betaalprovider Mollie (wat is Mollie?) waar u een gratis account kunt aanmaken. Mollie stort de betaalde bedragen dagelijks naar uw bankrekening. Mollie kost niets behalve €0,29 per transactie die automatisch ingehouden wordt.

Neem contact op voor vragen of om een formulier met iDEAL te bestellen voor uw Joomla website.

Implementatie iDEAL in Joomla

Implementatief van uw formulier met iDEAL in Joomla is zo simpel als een tekstlink. Eventueel helpen we u hierbij. Voorbeeld html tekstlink vanaf uw Joomla website naar uw formulier met iDEAL:

<a href="https://www.formuliermetideal.nl/uw-formulier" target="_blank">Schrijf je in!</a>

Kosten van formulier met iDEAL voor Joomla

 

Eenmalige bouwkosten
We bouwen uw formulier op maat en helpen bij de installatie op uw Joomla website. Kosten: eenmalig €139,- per formulier.

Jaarlijkse kosten
Uw formulier met iDEAL wordt op onze server gehost zodat u geen omkijken heeft naar de technische randvoorwaarden en dataverkeer. Het onderliggende platform en techniek worden door ons onderhouden. Ook voeren we kleine incidentele wijzigingen in uw formulier kosteloos door. Kosten: €109,- per jaar per formulier.

Offerte op maat
Wilt u meerdere formulieren met iDEAL bestellen of heeft u bijzondere wensen? Vraag om een offerte op maat.

Enthousiast?

Wilt u ook een formulier met iDEAL? Wilt u uw klanten laten bestellen, inschrijven of aanmelden zonder dat u er omkijken naar heeft?

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.