Digitaal collecteren met iDEAL en QR

Digitaal collecteren met iDEAL en QR

Collecte is een belangrijke inkomstenbron voor goede doelen, kerken, genootschappen, etc. Via ons digitale collecte formulier kan dat voortaan ook met iDEAL. Wij maken uw digitale collecte makkelijk en veilig. Neem contact op.

Digitaal collecteren met iDEAL werkt eenvoudig, snel en is zeer betrouwbaar. Er hoeft niemand op pad, het geld is sneller op zijn eindbestemming en gecollecteerd geld kan niet zomaar verdwijnen of kwijtraken. Ook leent een digitale collecte met iDEAL zich beter voor de donatie van grote bedragen dan een deur-aan-deur collecte omdat het risico op beroving geëlimineert wordt.

Stuurt u toch vrijwilligers langs de deuren? Dan kunt u hen bijvoorbeeld een QR code meegeven die linkt naar uw formulier met iDEAL. Zo kunt u zelfs aan de deur digitaal collecteren met iDEAL en een QR code.

Digitale collecte met iDEAL en QR betekend dat u niet meer op en neer hoeft met muntgeld en briefgeld. Wel zo veilig.

Hoe werkt digitale collecte met iDEAL?

Donateurs komen op uw donatie formulier d.m.v. een weblink of een QR code. Op het digitale collecte formulier kan de donateur aangeven hoeveel hij/zij wil doneren. Eventueel kan er op uw verzoek onderscheid gemaakt worden tussen verschillende subdoelen (zie bijvoorbeeld het formulier van Bethelkerk in Werkendam). U bepaald of u op het digitale collecte formulier de gelegenheid wilt geven aan donateurs om ook gegevens achter te laten.

Onderaan het collecte formulier wordt het totaalbedrag berekend staat een iDEAL betaalknop.

Na betaling ontvangt u een e-mail met daarin informatie over het gedoneerde bedrag en eventueel voor welke subdoelen het bestemd is. Het gedoneerde bedrag komt terecht op uw eigen (gratis) Mollie account (wat is Mollie?). Per donatie houdt Mollie €0,29 transactiekosten in. Mollie stort het bedrag elke werkdag naar uw bankrekening.

Vraag informatie aan

Kosten

Ook voor uw organisatie kunnen wij een digitale collecte formulier met iDEAL bouwen. Een digitale collecte met iDEAL is veiliger, sneller en kostenefficiënter dan een traditionele deur-aan-deur collecte. En ook de kosten zijn erg transparant, zonder verrassingen.

  • Eenmalige bouwkosten

    €139,-

    Hiervan bouwen we uw online collecteformulier met iDEAL. Eventueel helpen we ook bij het plaatsen van een knop of link op uw website of het genereren van een QR code.

  • Jaarlijkse kosten

    €109,-

    Hiervan verzorgen wij de hosting van uw online collecte formulier, onderhoud van het platform, techniek en iDEAL koppeling. Ook verzorgen we gratis incidentele wijzigingen in uw formulier.

Benieuwd?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over online collecteren met iDEAL. Wij leggen u graag alles uit en verzorgen graag uw digitale collecte.

Direct contact

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.