Online collecteren met iDEAL

 • Home
 • Online collecteren met iDEAL

Online collecteren

met iDEAL

Nog steeds blijft collecte een belangrijke inkomstenbron voor goede doelen, kerken, genootschappen, etc. Maar wist u dat collecteren tegenwoordig ook online kan, ook voor uw organisatie?

Online collecteren met iDEAL werkt eenvoudig, snel en is zeer betrouwbaar. Er hoeft niemand voor op pad, het geld is sneller op zijn eindbestemming en gecollecteerd geld kan niet 'verdwijnen' uit de collectebox. Ook leent een digitale collecte met iDEAL zich beter voor de donatie van grote bedragen dan een deur-aan-deur collecte. Bijvoorbeeld omdat er geen collectant is die beroofd kan worden.


Hoe werkt een online collecte met iDEAL?

Een online collecte met iDEAL is volledig digitaal; er komt geen briefgeld of muntgeld meer aan te pas en er hoeft niks meer ingewisseld te worden bij de bank.

Online collecte met iDEAL vind plaats door middel van een webformulier waarop men kan invullen hoeveel men wil doneren. Eventueel kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende goede doelen. Onderaan het formulier wordt automatisch de totaalprijs berekend en bevind zich een iDEAL betaalknop.

Na betaling krijgt de ontvanger per e-mail een bevestiging van de donatie. U krijgt als ontvangende organisatie een e-mail met daarin informatie over het gedoneerde bedrag en voor welke goede doelen het bestemd is. Het geld wordt gestord op uw eigen (gratis) Mollie account. U kunt instellen dat dit tegoed dagelijks wordt overgeboekt naar uw bankrekening.

Voorbeeld online collecte

Bekijk bijvoorbeeld het online collecteformulier met iDEAL van de Bethelkerk in Werkendam. Deze wordt door ons verzorgd.


Kosten

Ook voor uw organisatie kunnen wij een formulier bouwen voor online collecte met iDEAL. Een digitale collecte met iDEAL is veiliger, sneller en kostenefficiënter dan een traditionele deur-aan-deur collecte. En ook de kosten zijn erg transparant, zonder verrassingen.

 • Eenmalige bouwkosten

  €99,-
  Hiervan bouwen we uw online collecteformulier met iDEAL. Eventueel helpen we ook bij het plaatsen van een knop of link op uw website.
 • Jaarlijkse kosten

  €89,-
  Van de jaarlijkse kosten verzorgen wij de hosting van uw online collecte, onderhoud van het platform, techniek en iDEAL koppeling. Ook verzorgen we gratis incidentele wijzigingen in uw formulier.

Benieuwd?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over online collecteren met iDEAL. Wij leggen u graag alles uit en verzorgen graag uw digitale collecte.

Contact

Neem direct contact op voor informatie of voor een offerte op maat.

Voorbeelden Contact