Online collecteren met iDEAL

 • Home
 • Online collecteren met iDEAL

Online collecteren

met iDEAL

Collecte is een belangrijke inkomstenbron voor goede doelen, kerken, genootschappen, etc. Via ons formulier kan dat voortaan ook met iDEAL.

Online collecteren met iDEAL werkt eenvoudig, snel en is zeer betrouwbaar. Er hoeft niemand op pad, het geld is sneller op zijn eindbestemming en gecollecteerd geld kan niet zomaar verdwijnen of kwijtraken. Ook leent een digitale collecte met iDEAL zich beter voor de donatie van grote bedragen dan een deur-aan-deur collecte omdat het risico op beroving geëlimineert wordt.

Stuurt u toch liever vrijwilligers langs de deuren? Dan kunt u bijvoorbeeld folders laten drukken met een QR code die linkt naar uw formulier met iDEAL. Zo kunt u zelfs aan de deur online collecteren met iDEAL.

Hoe werkt een online collecte met iDEAL?

Een online collecte met iDEAL is volledig digitaal; er komt geen briefgeld of muntgeld meer aan te pas en er hoeft geen geld ingewisseld te worden bij de bank.

Online collecte met iDEAL vind plaats door middel van een webformulier waarop men kan invullen hoeveel men wil doneren. Eventueel kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende goede doelen. Onderaan het formulier wordt automatisch de totale donatie berekend en bevind zich een iDEAL betaalknop.

Na betaling ontvangt u als ontvangende organisatie een e-mail met daarin informatie over het gedoneerde bedrag en voor welke goede doelen het bestemd is. Het geld wordt gestord op uw eigen (gratis) Mollie account. U kunt instellen dat dit tegoed dagelijks wordt overgeboekt naar uw bankrekening.

Op onze voorbeeldpagina staan meerdere formulieren voor online donatie met iDEAL van onze klanten.

Kosten

Ook voor uw organisatie kunnen wij een formulier bouwen voor online collecte met iDEAL. Een digitale collecte met iDEAL is veiliger, sneller en kostenefficiënter dan een traditionele deur-aan-deur collecte. En ook de kosten zijn erg transparant, zonder verrassingen.

 • Eenmalige bouwkosten

  €99,-
  Hiervan bouwen we uw online collecteformulier met iDEAL. Eventueel helpen we ook bij het plaatsen van een knop of link op uw website.
 • Jaarlijkse kosten

  €89,-
  Hiervan verzorgen wij de hosting van uw online collecte formulier, onderhoud van het platform, techniek en iDEAL koppeling. Ook verzorgen we gratis incidentele wijzigingen in uw formulier.

Benieuwd?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over online collecteren met iDEAL. Wij leggen u graag alles uit en verzorgen graag uw digitale collecte.

Contact

Neem direct contact op voor informatie of voor een offerte op maat.

Voorbeelden Contact