iDEAL betaalverzoek

iDEAL betaalverzoek

We kennen inmiddels allemaal de eenvoud van een betaalverzoek via Tikkie. Maar wat is er nodig om zakelijk een betaalverzoek via iDEAL te sturen? Dit is makkelijker dan u denkt!

Normaliter zult u met uw bank een iDEAL contract moeten afsluiten. Veel gedoe, hoge kosten, en dan heeft u het nog niet over de software implementatie. Wij hebben een veel eenvoudigere oplossing: een eigen betaalformulier met iDEAL!

Met uw eigen iDEAL betaalformulier kunt u op een eenvoudige manier al uw klanten met iDEAL laten betalen. Na betaling krijgt u per e-mail een seintje welke klant een factuur betaald heeft. Een betaalformulier ziet er bijvoorbeeld uit zoals in dit formulier (klik om het formulier te openen in een nieuw venster):

iDEAL betaalverzoek via betaalformulier

De velden in het betaalformulier zijn standaard leeg; en worden door de klant ingevuld. U kunt echter in de url ook de waardes al meegeven. Zoals in de onderstaande link, waarin het factuurbedrag en het factuurnummer al worden meegegeven:

https://www.formuliermetideal.nl/factuur-via-ideal?factuurbedrag=299&factuurnummer=F0020

Een iDEAL betaalverzoek is zo dus makkelijk gemaakt! Neem de url van uw betaalformulier, pas de waarde van factuurbedrag en factuurnummer aan, en stuur deze naar uw klant als iDEAL betaalverzoek. Dit kan natuurlijk via e-mail, Whatsapp, social media, noem maar op. Eventueel kunnen wij software schrijven waarin u het factuurnummer en het betaalbedrag ingeeft, waarna de url van het iDEAL betaalverzoek automatisch gegenereerd wordt.

Wat moet ik doen?

Alles wat u hoeft te doen om dit zakelijke iDEAL betaalverzoek voor uw bedrijf te activeren, is een formulier met iDEAL nemen. Wij bouwen dit voor u voor €139,- excl. btw. en de jaarlijkse kosten bedragen €109,- excl. btw. Wij koppelen uw formulier met iDEAL aan de Nederlandse betaalprovider Mollie (wat is Mollie?) dus u heeft een Mollie account nodig.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.