iDEAL link op website

iDEAL link op website

Een iDEAL link op uw website stelt bezoekers in staat om snel en veilig betalingen te kunnen verrichten aan uw bedrijf of organisatie. Via een iDEAL link op uw website gebeurt dat geheel digitaal, online, in een vertrouwde iDEAL betaalomgeving.

Gebruik van iDEAL link op website

Veel ondernemers, bedrijven en organisaties bieden producten of diensten aan die makkelijk direct met een iDEAL link betaald kunnen worden. Zoals cursussen, inschrijvingen, donaties en giften, productverkoop, etc. Vaak gaat dit nu nog via ouderwetse bankoverschrijvingen die arbeidsintensief zijn en niet echt gebruiksvriendelijk voor de klant.

Met een iDEAL link op uw website die gekoppeld is aan een formulier met iDEAL kunt u uw klanten of donateurs informatie laten invullen, producten/diensten/inschrijvingen of een donatiebedrag laten kiezen en direct laten betalen via iDEAL. De ingevulde gegevens worden pas na een geslaagde iDEAL betaling naar u doorgestuurd waardoor u van elke ontvangen aanvraag weet dat die al betaald is zonder uw bankrekening in de gaten te moeten houden.

iDEAL link formulier op maat gemaakt

Het iDEAL betaalformulier waar u met een link op uw website naartoe verwijst, wordt door ons op maakt gemaakt. Verkoopt u producten? Dan bouwen wij een formulier met iDEAL waar uw klanten uw producten kunnen bestellen en afrekenen. Wilt u uw klanten laten inschrijven en betalen? Dan bouwen wij voor u een formulier waar uw cursisten hun gegevens invullen en gelijk via iDEAL betalen voor de gewenste inschrijving. Bent u een goed doel? Dan bouwen wij een formulier met iDEAL waarin donateurs met of zonder naam een donatie kunnen doen.

Wat uw gebruiksdoel ook is; met ons formulier met iDEAL kunt u eenvoudig en snel een iDEAL link op uw website plaatsen.

Website iDEAL link moeilijk?

Voorheen was iDEAL een kostbare en vooral tijdrovende investering. U moest een speciaal contract aan gaan met uw bank en zelf zorgen voor de technische implementatie op uw website. Dat doen wij anders. Voor een iDEAL link hoeft u alleen een account aan te maken bij betaalprovider Mollie (Wat is Mollie?) en bij ons een formulier met iDEAL te bestellen. Wij linken uw formulier met iDEAL vervolgens aan uw Mollie account en u bent klaar om iDEAL betalingen te ontvangen! U kunt een iDEAL link naar uw formulier met iDEAL op uw website plaatsen. Super eenvoudig en zonder gedoe.

Kosten van iDEAL link op website

Wij houden de kosten laag. Een iDEAL link op uw website heeft u met ons formulier met iDEAL al vanaf eenmalig €139,- excl. btw. voor het op maat bouwen plus €109,- excl. btw. per jaar voor hosting, het onderhoud en wijzigingen aan uw formulier. Mollie vraagt €0,29 per transactie. Dat is alles! Veel goedkoper dan een traditionele koppeling met uw bank of dan een volwaardige webshop.

Bekijk voorbeelden van formulieren met iDEAL of neem gelijk contact met ons op!

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.