Bestelformulier

Bestelformulier

Wij zijn specialisten als het gaat om bestelformulieren. Onze core-business bestaat uit het bouwen van bestelformulieren met iDEAL. Omdat wij alle bestelformulieren op maar bouwen bestaat er een bestelformulier voor elke situatie.

Is een bestelformulier iets voor u? Kan een bestelformulier met iDEAL een webshop vervangen? Is een bestelformulier goedkoper dan een webshop? En is een bestelformulier gemakkelijk te implementeren op uw website? Vrijwel altijd is het antwoord: Ja! Neem contact op voor informatie.

Bestelformulier met iDEAL

Elk bestelformulier dat wij bouwen heeft iDEAL betaalfunctionaliteit. Op één bestelformulier met iDEAL kunnen meerdere producten of diensten staan die een klant kan bestellen. Voor elk product of dienst stellen wij voor u een productprijs in. Onderaan elk bestelformulier wordt automatisch de totaalprijs berekend van alle door uw klant aangevinkte producten of diensten. Het bestelformulier controleert ook of alle verplichte velden ingevuld zijn en laat uw klant verplicht akkoord gaan met uw voorwaarden. Als het bestelformulier correct ingevuld is dan stuurt het bestelformulier de klant door naar de iDEAL betaalpagina.

Bestelformulier

Lees meer over hoe het bestelformulier met iDEAL werkt: hoe werkt het bestelformulier?

Bestelformulier maken

Wilt u een bestelformulier maken op uw website? Daar helpen wij u graag bij met ons bestelformulier met iDEAL. Wij maken uw bestelformulier op maat en geven het een unieke url. Om het bestelformulier te maken op uw website hoeft u vervolgens alleen maar een tekstlink of knop op uw website te maken die verwijst naar uw bestelformulier bij ons.

Een bestelformulier maken op uw website wordt zo dus wel heel erg eenvoudig. Bij het maken van een bestelformulier knop op uw website helpen wij u zelfs ook.

Als u ons een bestelformulier laat maken, hoe ziet dat bestelformulier er dan uit? Dat ziet u bij onze voorbeeld bestelformulieren. Neem een kijkje om een indruk te krijgen van onze bestelformulieren.

Vragen over bestelformulier maken? Neem contact op.

Bestelformulier als alternatief voor webshop

Is een bestelformulier een goed alternatief voor een webshop? Dat ligt aan uw situatie. Heeft u tientallen producten, wilt u elk aspect kunnen configureren, dan is een webshop beter geschikt. Heeft u maar een handvol producten of dienten, wilt u geen omkijken hebben naar onderhoud en geen hoge kosten? Dan is een bestelformulier een goed alternatief voor een webshop. En dat geldt zeker ons bestelformulier met iDEAL!

Is een bestelformulier met iDEAL iets voor u? Die vraag helpen we u graag beantwoorden. Neem contact op!

Voordelen van een webshop

  • Veel functies en mogelijkheden
  • Facturatie en administratie
  • Automatisering en API's

Voordelen van een bestelformulier met iDEAL

  • Snelle installatie
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Laagdrempelig voor klanten
  • Zeer lage kosten
  • Geen omkijken naar onderhoud

Wij koppelen uw bestelformulier met Mollie. U kunt bij Mollie een gratis account aanmaken. Wij koppelen daarna uw bestelformulier rechtstreeks aan uw Mollie account. Wat is Mollie?

Kosten van een bestelformulier met iDEAL.

Eenmalige bouwkosten
We bouwen uw bestelformulier voor u en helpen eventueel bij de installatie op uw website. Kosten: eenmalig €139,- per formulier.

Jaarlijkse kosten
Uw bestelformulier met iDEAL wordt op onze server gehost zodat u geen zorgen heeft over techniek en dataverkeer. Het onderliggende platform en techniek worden door ons onderhouden. Ook voeren we kleine incidentele wijzigingen in uw bestelformulier kosteloos door. Kosten: €109,- per jaar per bestelformulier.

Offerte op maat
Wilt u meerdere bestelformulieren met iDEAL bestellen of heeft u bijzondere wensen? Vraag om een offerte op maat.

Benieuwd?

Wilt u ook een formulier met iDEAL? Wilt u uw klanten laten bestellen, inschrijven of aanmelden zonder dat u er omkijken naar heeft?

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.