Wat is Mollie?

Wat is Mollie?

Je komt Mollie online steeds meer tegen in combinatie met iDEAL. Maar wat is Mollie?

Mollie (Mollie.nl) is een Nederlandse betalingsprovider die het eenvoudig maakt om iDEAL te koppelen aan een bankrekening. Elke organisatie en bedrijf of ondernemer kan op deze manier iDEAL betalingen ontvangen. Wat Mollie uniek maakt is dat het een Nederlands bedrijf is en dat zij het door middel van zogenaamde API's eenvoudig maken voor webontwikkelaars om iDEAL te implementeren zonder het gedoe van een rechtstreekse koppeling met een bank.

Hoe werkt Mollie en iDEAL?

Bij Mollie kunt u uw bedrijf of organisatie gratis registreren. Met dit account kunt u iDEAL betalingen ontvangen die als tegoed op uw Mollie account bijgeschreven worden. Vervolgens kunt u instellen dat dit tegoed dagelijks overgemaakt wordt naar uw bankrekening. Elke iDEAL transactie kost €0,29 die ingehouden wordt wanneer uw tegoed naar uw bankrekening wordt overgemaakt. Er zijn verder geen periodieke of verborgen kosten gebonden aan het gebruik van Mollie. Daarom zijn wij er zo enthousiast over!

Waarom Mollie?

Er zijn meer betalingsverwerkers op de markt. Mollie is naar onze mening de betalingsverwerker met het langste en beste trackrecord qua betrouwbaarheid en dienstverlening. Daarnaast bieden zij een API (een soort koppeling) aan waarmee allerlei softwarepakketten aan Mollie te koppelen zijn. Wij maken met ons formulier met iDEAL ook gebruik van deze API, om uw formulier te koppelen aan uw Mollie account. Ook is de prijsstelling enorm transparant; u betaald Mollie €0,29 per iDEAL transactie. Verder kost Mollie niets!

Een Mollie account aanmaken

Om via Mollie betalingen te accepteren dient u een gratis account aan te maken. Ga naar de homepage van Mollie of maak hier gelijk een Mollie account aan.

Formulier met iDEAL en Mollie

Wij bouwen graag uw formulier met iDEAL en koppelen deze aan uw Mollie account met uw Mollie-ID en Live API Key die u in uw Mollie account kunt vinden. Alle betalingen worden vervolgens rechtstreeks in uw Mollie account gestort (dus niet bij ons). Meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op!

Enthousiast?

Formuliermetideal.nl bouwt webformulieren met iDEAL en koppeling met Mollie. Wilt u ook een formulier met iDeal? Wilt u uw klanten laten bestellen, inschrijven of aanmelden zonder dat u er omkijken naar heeft?

Bekijk hoe het werkt of bestel direct. Wij zijn er voor u.

Ons formulier met iDEAL werkt voor elke website en maakt verkoop van producten, diensten en inschrijvingen of ontvangst van donaties simpel.

Neem snel contact op.

Contact

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.