Over ons

Wie zijn wij?

Formuliermetideal.nl is een dienst van internetbureau Alseenrodelap.nl. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en verzorgen internetproducten, webdesign, marketing en creatieve diensten. Daarnaast realiseren we diverse concepten zoals formuliermetideal.nl.

We merken dat veel ondernemers behoefte hebben aan implementaties die klanten laten betalen met iDEAL , maar dat een webshop in veel situaties te duur of ingewikkeld is. Logisch; een webshop is voor bijvoorbeeld een dansschool of kleine vereniging echt teveel. Om klanten toch te laten inschrijven of voor het bestellen van producten of diensten is ons formulier met iDEAL ideaal. Het is makkelijker en goedkoper dan een webshop.

Sinds 2017

Sinds 2017 brengt Formuliermetideal.nl behoefte en aanbod op een laagdrempelige wijze bij elkaar. Ons platform is sinds die tijd regelmatig geüpdate, bijgewerkt en uitgebreid zodat het naadloos aansluit op wensen van klanten. Het is gebouwd op het KISS principe (Keep it Simple Stupid) wat wil zeggen: houd het simpel, doeltreffend, en vermijd complexiteit. Dat dit goed werkt zien we terug in de groeiende populariteit van onze formulieren met iDEAL.

Omdat wij onze klanten bedienen via 1 platform waarop we alle formulieren met iDEAL bouwen, blijven de kosten laag.

Meer vragen? Bekijk onze vraag en antwoord pagina!
Een eigen formulier met iDEAL? Neem contact op.

Contact

Neem direct contact op voor informatie of voor een offerte op maat.

Voorbeelden Contact


Benieuwd?

Wilt u ook een formulier met iDEAL? Waarvan u steeds de ingevulde formulieren en betalingen ontvangt zonder dat u er verder omkijken naar heeft?

Neem contact op.
Wij zijn er voor u.

Elk formulier met iDEAL wordt op maat gebouwd en door ons onderhouden.

Formulier met iDEAL

Van A tot Z door ons verzorgd

  • Technische inrichting formulier
  • Hardware in Nederlandse datacentra
  • Snelle mailserver
  • Veilige webserver
  • Versleutelde verbinding (https)
  • Koppeling met betalingsverwerker Mollie
  • Responsive; werkt op elk schermformaat
  • Recaptcha spamfilter van Google