Stappenplan

Uw formulier met iDEAL

Ons formulier met iDEAL is eenvoudig aan te vragen en te regelen. We tekenen dit graag voor u uit met ons stappenplan in 6 eenvoudige stappen.

Stap 1: neem contact op

Neem contact op en omschrijf uw wensen:
  • Waar wordt uw formulier met iDEAL straks voor gebruikt?
  • Welke velden moeten er in het formulier komen?

Stap 2: prijsopgave

Wij sturen u per e-mail een prijsopgave. Standaard kost een formulier met iDEAL eenmalig €99,- excl. btw. voor het bouwen en €89,- excl. btw. per jaar voor hosting en onderhoud. Bij bijzondere wensen kan dit afwijken.

Stap 3: akkoord en factuur

U laat ons weten of u akkoord bent met de prijsopgave. Hierna ontvangt u een factuur van ons waarop onze diensten in rekening gebracht worden. U kunt deze factuur direct betalen met iDEAL of overmaken via een bankoverschrijving.

Stap 4: Mollie gegevens

U verstrekt ons enkele gegevens van uw Mollie account, waarmee wij uw formulier met iDEAL aan uw Mollie account koppelen:
  • Mollie profile ID
  • Mollie test API key
  • Mollie live API key
U kunt deze gegevens vinden in uw Mollie account. Ga naar uw Mollie dashboard. In het menu aan de linker kant klikt u op 'Developers'. Daaronder staat 'API-keys'. Klik daarop, dan ziet u een scherm met deze gegevens.

Stap 5: bouwen

Als de factuur betaald is beginnen wij met het bouwen van uw formulier. Meestal duurt dit enkele werkdagen. Na het bouwen testen wij het formulier en als alles werkt leveren we het aan u op. U kunt het formulier dan direct implementeren op uw website, in mailings of op social media via een knop of link.

Stap 6: uw formulier gebruiken

Als uw formulier met iDEAL gebouwd is kunt u het gaan gebruiken. U ontvangt van ons de unieke url naar uw formulier (deze staat ook op uw factuur) waarmee u vanaf uw website, e-mails en social media naar uw eigen formulier met iDEAL kunt linken.

Benieuwd?

Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een eigen formulier met iDEAL. We beantwoorden graag uw vragen en binnen no-time bouwen wij uw formulier.