Wanrooij's Actie Commité

Wanroijs Actie Comité

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2021


 • VOOR WIE

  Alle basisschoolkinderen van groep 2 t/m 8 (schooljaar 2020/2021).

 • WANNEER

  Op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 september 2021.

 • WAT DOEN

  3 dagen timmeren, schilderen, bouwen en spelen rondom een thema.

 • KOSTEN

  € 6,00 per kind voor 3 dagen, voldoen bij het opgavenformulier.

 • HELPERS
  Er wordt van u verwacht dat u minimaal 1 opgavemoment invult en bij tenminste één kind invult om overdag beschikbaar te zijn. Meer inzet is van harte welkom. Eerste bouwdag graag veel mankracht. De jeugd uit Wanroij en Landhorst mag zich opgeven als jeugdhulp.

Invalid Input
Dinsdag 31 augustus
Maak een keuze.

Invalid Input
Woensdag 1 september
Maak een keuze.
Donderdag 2 september
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vrijdag 3 september
Maak een keuze.
Maak een keuze.

Invalid Input
Maak een keuze.
Zaterdag 4 september
Maak een keuze.

Invalid Input

* Tussen 10.00 - 15.00 uur deelt de organisatie u in bij een groepje, horeca of activiteiten. Ouders die dan een groepje begeleiden worden bij de onderbouw ingedeeld bij één van hun kinderen. Bij de bovenbouw is het mogelijk dat ouders worden ingedeeld bij een andere groep.
Opgaven
Invalid Input
Bij deelname aan de Kinder-Vakantie-Pretdagen gaat u akkoord dat er foto’s van uw kind(eren) worden geplaatst op de site van het WAC, dit in verband met de privacywetgeving AVG.
Betaling
Betaling doet u in het volgende scherm met iDEAL. Alleen na een succesvolle betaling wordt uw formulier doorgestuurd naar de organisatie.
0,00
Klik op 'versturen' om de door u ingevulde gegevens, waaronder mogelijk uw persoonsgegevens, na betaling per e-mail te verzenden naar de in het formulier genoemde organisatie.

Ingevulde gegevens worden na betaling per e-mail verzonden naar de bovenaan vermelde partij. Wij respecteren uw privacy en verwijderen binnen 7 dagen uw gegevens. Deze worden enkel gebruikt voor foutoplossing. De ontvangende partij heeft een eigen privacybeleid, bij hen opvraagbaar. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Betalingsverwerking door Mollie B.V.

www.formuliermetideal.nl

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!Vraag naar de mogelijkheden!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.