Wanrooij's Actie Commité

Wanroijs Actie Comité

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2020


 • VOOR WIE

  Alle basisschoolkinderen van groep 2 t/m 8 (schooljaar 2019/2020).

 • WANNEER

  Op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 augustus 2020.

 • WAT DOEN

  3 dagen timmeren, schilderen, bouwen en spelen rondom een thema.

 • KOSTEN

  € 6,00 per kind voor 3 dagen, voldoen bij het opgavenformulier.

 • HELPERS
  Er wordt van u verwacht dat u minimaal 1 opgavemoment invult en bij tenminste één kind invult om overdag beschikbaar te zijn. Meer inzet is van harte welkom. Eerste bouwdag graag veel mankracht. De jeugd uit Wanroij en Landhorst mag zich opgeven als jeugdhulp.

Invalid Input
Dinsdag 18 augustus
Maak een keuze.

Invalid Input
Woensdag 19 augustus
Maak een keuze.
Donderdag 20 augustus
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vrijdag 21 augustus
Maak een keuze.
Maak een keuze.

Invalid Input
Maak een keuze.
Zaterdag 22 augustus
Maak een keuze.

Invalid Input

* Tussen 10.00 - 15.00 uur deelt de organisatie u in bij een groepje, horeca of activiteiten. Ouders die dan een groepje begeleiden worden bij de onderbouw ingedeeld bij één van hun kinderen. Bij de bovenbouw is het mogelijk dat ouders worden ingedeeld bij een andere groep.
Opgaven
Invalid Input
Bij deelname aan de Kinder-Vakantie-Pretdagen gaat u akkoord dat er foto’s van uw kind(eren) worden geplaatst op de site van het WAC, dit in verband met de privacywetgeving AVG.
Betaling
Betaling doet u in het volgende scherm met iDEAL. Alleen na een succesvolle betaling wordt uw formulier doorgestuurd naar de organisatie.
0,00
Klik op 'versturen' om de door u ingevulde gegevens, waaronder mogelijk uw persoonsgegevens, na betaling per e-mail te verzenden naar de in het formulier genoemde organisatie.

Ingevulde gegevens worden na betaling per e-mail verzonden naar de bovenaan vermelde partij. Wij respecteren uw privacy en verwijderen binnen 24 uur uw gegevens, deze worden indien nodig alleen gebruikt voor foutoplossing. De ontvangende partij heeft een eigen privacy beleid, bij hen opvraagbaar. Wij plaatsen geen analytische cookies. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Betalingsverwerking door Mollie B.V.

Formuliermetideal.nl