Tweede jaar van formuliermetideal.nl

Tweede jaar van formuliermetideal.nl

Formuliermetideal.nl is twee jaar oud! In 2019 zijn we begonnen met het opbouwen van de website, het platform en van de eerste formulieren met iDEAL voor klanten.

Het idee voor formuliermetideal.nl ontstond toen we (we = Vanberkel.studio uit Waalwijk) met klanten in gesprek waren over een webshop. Ze wilden producten kunnen verkopen maar vonden een webshop overkill. Een webshop is immers relatief duur als je jaarlijks maar enkele tientallen producten of diensten verkoopt.

Tijdens een brainstormsessie kwamen we op het idee om een dienst te ontwikkelen waar men als ondernemer een simpel formulier huurt voor een laag jaarlijks bedrag. Dit formulier wordt op maat gebouwd zodat de ondernemer kan aangeven welke gegevens die wil ontvangen van zijn klanten, wat de kosten van zijn producten/diensten zijn, etc. Uiteindelijk bleek dit een schot in de roos: er zijn veel ondernemers die hun klanten willen laten betalen met iDEAL zonder daarvoor van alles te moeten regelen en aan hoge kosten vast te zitten.

Inmiddels bieden we de dienst formuliermetideal.nl nu twee jaar aan en gaan we de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Contact

Neem direct contact op voor informatie of voor een offerte op maat.

Voorbeelden Contact


Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.