Hierbij geef ik / geven wij ons op voor de reünie op zaterdag 16 mei 2020.
Als tegemoetkoming in de onkosten rekenen we 20 euro per persoon.
Honderd jaar christelijk onderwijs in Nij Beets! De jubileumcommissie grijpt deze gelegenheid aan om de honderdjarige geschiedenis van de school in een fraai jubileumboek vast te leggen. Voor allen die in het verleden bij de christelijke school in Nij Beets waren betrokken en voor hen die dat nu nog zijn, zonder meer een zeer waardevol document. Niet alleen de historie van de school wordt beschreven, ook enkele personen hebben hun herinnering aan de school aan het papier toevertrouwd.
Het wordt een A4 formaat boek van ruim tachtig bladzijden, rijk geïllustreerd en geheel in kleur uitgevoerd. In deze fraaie, gebonden uitvoering zal de prijs van het boek 19,95 euro bedragen.
Deelname en boek is gegarandeerd na betaling.
EUR0,00

Ingevulde gegevens worden na betaling per e-mail verzonden naar de bovenaan vermelde partij. Wij respecteren uw privacy en verwijderen binnen 7 dagen uw gegevens. Deze worden enkel gebruikt voor foutoplossing. De ontvangende partij heeft een eigen privacybeleid, bij hen opvraagbaar. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Betalingsverwerking door Mollie B.V.

www.formuliermetideal.nl

Neem contact op!

We verzorgen graag uw formulier met iDEAL.